Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden hebben weer lol, maar zonder Nouri te vergeten

Het is en blijft een eigenaardige situatie waarin de selectie van Ajax zich bevindt. Het wegvallen van Appie Nouri hakt erin, maar je kunt niet stil blijven staan. Je moet door. En Ajax gaat ook door. Er wordt weer een beetje gelachen op de club.

10 augustus 2017 - 15:24
UsershyraDesktopajax_dataimagesb6eecdb373dd67e0e0be07c7351d1b00_normal
De situatie van Nouri is en blijft helaas onveranderd. © Pro Shots

We zijn inmiddels twee wedstrijden verder na de tragedie rondom Nouri en zaterdag begint voor Ajax de nationale competitie, met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Hopelijk kent het duel met Heracles een betere afloop dan het treffen met OGC Nice.

“Het gaat wel de betere kant op. Je merkt dat iedereen met wat meer plezier naar de club komt,” antwoordt Marcel Keizer als de NOS vraagt of hij weer een glimlach spot bij zijn spelers. “Die zie ik wel. Waarbij iedereen ook weet: de steun voor de familie en Appie is er.

Het blijft natuurlijk gewoon een moeilijke situatie, vervolgt Keizer. “Je kunt heus wel weer met plezier op het veld staan, maar het blijft met een rand. Afleiding? Ja, dat is het wel. Het is niet meer zoals in het begin, dat je ook op het veld aan Appie denkt.”

Maar zodra wordt gevraagd hoe het met Nouri gaat, dwalen de gedachten natuurlijk af. De situatie van Nouri is overigens onveranderd. Hij ligt nog steeds met ernstige hersenschade in het ziekenhuis.

Keizer: “De situatie is stabiel. Appie kan zelf ademen, de hartslag is ook goed. Maar verder niet, dat is lastig. Ik ben op bezoek geweest. Ook als steun voor zijn familie. En voor Appie zelf. Dus we zijn geweest, ja.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >