Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zum Wohl! Broertje Gudelj vertrekt naar Zwitserland

Na Nemanja Gudelj is ook broertje Dragi vertrokken bij Ajax. De ene Gudelj kwam in het spoor van de andere Gudelj naar Ajax, maar al snel bleek het niveau veel te hoog gegrepen. De verdediger trekt naar de Zwitserse tweededivisionist FC Wohl.

11 juli 2017 - 16:28
UsershyraDesktopajax_dataimages059601f35050db9df209a1414ff9a78a_normal
Cerny kon het prima vinden met de familie Gudelj. © Pro Shots

Gudelj maakte de afgelopen twee seizoenen deel uit van de selectie van Jong Ajax, maar kwam niet eens aan spelen toe. Het broertje van belandde al snel tussen de A-junioren en speelde slechts in de A2. Deze ploeg werd aan het einde van het jaar opgeheven.

Dat Dragi het bij Ajax niet zou maken, was al snel duidelijk. Toen grote broer Nemanja ook nog eens in conflict raakte omdat hij weigerde op de reservebank plaats te nemen, was al helemaal duidelijk dat het slechts wachten was op een andere club.

Eventjes leek VVV-Venlo die nieuwe club te worden, maar een stage draaide voor de negentienjarige linkspoot op niets uit. FC Wohl durft het nu wel met hem aan. Het contract van Dragi liep nog tot medio 2018.

We kunnen ons niet voorstellen dat Ajax moeilijk deed rondom deze overgang. En veel geld zal het er ook niet aan overhouden, aangezien Wohl uitkomt op het tweede niveau van Zwitserland. Het onderkomen van de club bevindt zich niet ver van Zürich.

Hopelijk heeft Zürich een goede verbinding met China, aangezien dat de competitie is waarin Nemanja tegenwoordig voetbalt. Papa Gudelj deed op oproepbasis dingen voor Ajax. We weten niet hoe dat nu verder moet.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >