Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech weer beschikbaar voor nationale ploeg Marokko

Hakim Ziyech en de bondscoach van Marokko zijn terug vrienden. Hervé Renard kwam speciaal naar Amsterdam voor een goed gesprek en dat werd het ook. De spelmaker van Ajax is weer beschikbaar voor de nationale ploeg van Marokko.

01 juli 2017 - 10:32
UsershyraDesktopajax_dataimagesb4452c473b8acdd02d6ca70441049eb8_normal
Ziyech maakt met Marokko nog kans op het WK. © Pro Shots

Er sluimert al een hele geschiedenis met bondscoaches van Nederland en nu kreeg Ziyech het ook aan de stok met de Marokkaanse keuzeheer. Het was hommeles sinds de middenvelder deze winter niet werd uitgenodigd voor de Afrika Cup.

De afwezigheid van Ziyech hield de gemoederen ook recent bij Marokko - Nederland (1-2) nog flink bezig, maar in het vervolg is hij er gewoon weer bij. Dit is het resultaat van een overleg met bondscoach Renard, waarbij ook bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa aanwezig was.

Er wordt voortaan niet meer beweerd dat Ziyech zich groter voelt dan de ploeg. En de kans is groot dat hij gewoon weer een uitnodiging krijgt voor de volgende ronde interlands. Alle hulp is welkom voor Marokko, dat zich ten koste van Ivoorkust voor het WK 2018 moet zien te plaatsen.

De volgende editie van de Afrika Cup is gelukkig pas in 2019. Ziyech hoeft bij Ajax komend seizoen dus niets te missen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >