Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Younes wil liever bij Ajax zijn en breekt vakantie af

We wisten al dat Amin Younes een prettig persoon is. Laten we daar maar heel prettig persoon van maken. De Duitser keerde vrijdag al terug bij Ajax, simpelweg omdat hij in deze moeilijke tijd bij zijn ploeggenoten wil zijn.

14 juli 2017 - 15:41
UsershyraDesktopajax_dataimages51a157146e5c977d9bf5ff2eefbb8713_normal
Younes is al een paar dagen eerder terug in Amsterdam. © Pro Shots

Door Kevin Van Nunen

Younes hoefde zich vanwege zijn deelname aan de Confederations Cup maandag pas in op De Toekomst te melden, bevestigt de persdienst in gesprek met Ajax Life. De buitenspeler pakte een paar vluchten eerder terug naar Amsterdam, om zijn ploeggenoten bij te staan.

Er heerst bij Ajax uiteraard veel verdriet vanwege de slechte ontwikkelingen rondom Appie Nouri, die zaterdag in elkaar zakte en hier ernstige en blijvende hersenschade aan overhield. De kans op herstel is nihil.

Aangezien Ajax over een kleine twee weken aantreedt tegen OGC Nice, in het kader van de voorronde van de Champions League, moet ook de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestalte krijgen.

De training van vrijdag begon later dan gepland, omdat er eerst uitgebreid werd gesproken over de situatie rond Nouri en om alle emoties een plekje te geven.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >