Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Younes gaat voor WK in Rusland

Armin Younes zet in op een plaats in de selectie van het Duitse nationale team voor het WK van aankomende zomer: “Er is nog een jaar te gaan en alle spelers die erbij waren op de Confederations Cup willen ook op dit feestje zijn.”

29 juli 2017 - 12:50
UsershyraDesktopajax_dataimages587c9c2c96cc1e66791884bb8d2b8a94_normal
Younes droomt van het WK in Rusland. © Pro Shots

De ambitie om de zomer van 2018 (deels) in Rusland door te brengen is serieus: “Ik hoop dat ik een goed seizoen met Ajax kan doormaken en daardoor terug kan keren in het nationale team. Ik zal er alles aan doen.”

Terugblikkend op zijn eerste maanden als international erkent Younes dat het winnen van een prijs met het nationale team als een verrassing kwam: “Als je mij hier een jaar geleden naar had gevraagd, had ik gezegd dat je gek was. Ook voor mijn familie was het bijzonder, omdat dit het eerste toernooi was dat ik won met het nationale team.”

In het interview met Fifa.com geeft de vleugelaanvaller met Libanese roots daarnaast aan dat zijn optredens op de Confederations Cup het nodige los hebben gemaakt: “Achteraf realiseerde ik pas wat voor impact mijn acties hadden, vooral in Libanon.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >