Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je oefenpotje tussen Ajax en Werder Bremen

We kunnen je beter even op tijd op de hoogte brengen. Ajax speelt zaterdag zijn eerste oefenduel deze zomer en het is leuk om dat te volgen. Dat kan bij Ziggo Sport. Het goede nieuws is dat de camera’s draaien als Ajax en Werder Bremen om 16.00 uur aftrappen.

07 juli 2017 - 14:35
UsershyraDesktopajax_dataimages1de5d8a1b9a28f06b921a72e60a1e1f6_normal
Je kunt de eerste oefenwedstrijd ook via je telefoon volgen. © Pro Shots

De selectie van trainer Marcel Keizer verblijft deze week in Oostenrijk om de basis te leggen voor de start van het seizoen. Voor je het weet, staat de eerste serieuze test in de voorronde van de Champions League alweer op het programma.

Ajax krijgt zaterdag een eerste indicatie van hoe het ervoor staat en supporters kunnen net zo goed een indruk opdoen. Ajax - Werder is gratis te zien voor alle digitale kijkers van Ziggo via kanaal 14 of abonnees van de sportzender.

Ook abonnees van andere aanbieders kunnen de wedstrijd volgen via Ziggo. In dat geval betaal je 3,99 euro. Klik hier om naar de webpagina te gaan waar je een streampje kunt kopen om de boel zonder gedoe te volgen.

Indien je abonnee bent, kun je ook terecht bij Werder Bremen TV. We verwachten alleen niet dat er veel Ajacieden zijn die hier toegang toe hebben. Het kan altijd nog zijn dat er via deze weg alsnog een illegaal streampje beschikbaar blijkt, maar dat mag je lekker zelf uitvogelen.

Nogmaals, Ajax en Werder treffen elkaar zaterdag om 16.00 uur spelen in de Oostenrijkse bergen. Bij de nummer acht van de Bundesliga komen we voormalig aanvoerder Niklas Moisander tegen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >