Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax-leden kunnen nu Europese passe-partout kopen!

Ajax vertrekt maandag naar Oostenrijk, leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen hun plekje veiligstellen bij de eerste uitdaging van het seizoen. We hebben het uiteraard over de voorronde van de Champions League. Om 10.00 uur ging de verkoop voor onze leden van start.

03 juli 2017 - 10:01
UsershyraDesktopajax_dataimages81525d708dd25ab5e6170f537f6e25c0_normal
Hopelijk nu al vroeg in het seizoen mooie Europese avondjes! © De Brouwer

Er is op dit moment sprake van blinde verkoop en het gaat om een passe-partout. Je legt 35 euro in om bij twee wedstrijden aanwezig te kunnen zijn. De eerste wedstrijd is er sowieso eentje met uitzicht op de Champions League, voor de tweede is dat nog even afwachten.

Het staat wel al vast dat Ajax twee Europese thuiswedstrijden speelt, vandaar de passe-partouts. Wie is aangesloten bij SV Ajax, kan twee kaartjes per persoon kopen en je hebt twee dagen de tijd om van je voorrang gebruik te maken.

De passe-partouts beginnen zoals gezegd vanaf 35 euro en kosten maximaal 60 euro. Het grootste deel van de Arena is niet duurder dan 40 euro. Met een passe-partout ben je 15 tot 30 procent goedkoper uit dan wanneer je twee keer een los kaartjes koopt.

‘Gewone’ clubcardhouders zijn woensdag aan de beurt om kaartjes te kopen. En we leren 14 juli de eerste tegenstander van Ajax kennen, als de Uefa gaat loten. Na de loting gaat ook de losse kaartverkoop van start.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >