Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Spelers Nice dragen tijdens warming-up shirt voor Nouri

Hoezeer OGC Nice van de voorronde voor de eigen supporters ook probeert een feest te maken, het drama rondom Appie Nouri wordt niet vergeten. De spelers van Nice droegen tijdens de warming-up speciale t-shirts en waren in gedachten bij de Ajacied.

26 juli 2017 - 20:26
UsershyraDesktopajax_dataimages05f37d38ffe84a610301b9d692842a3b_normal
Balotelli en zijn ploeggenoten steunen Abdelhak Nouri. © Pro Shots

Het treffen met Nice vormt voor Ajax de eerste serieuze wedstrijd sinds Nouri in elkaar zakte. De middenvelder moest gereanimeerd worden en liep zware hersenschade op. De kans op herstel is nihil en hoewel hij zelfstandig ademt, zijn er verder geen verbeteringen waarneembaar.

Vandaar dat sprake is van gemengde gevoelens. De selectie van Ajax probeerde zich bij elkaar te rapen en we gaan om 20.45 uur zien of dat is gelukt. Het is in ieder geval goed en mooi om te zien dat het verdriet van Ajax niet zomaar aan Nice voorbijgaat.

Ook Mario Balotelli droeg een shirt om Ajax en Nouri te steunen. De Italiaanse spits van Nice had eerder al een bericht op Instagram geplaatst, waarmee hij zijn steun voor het talent liet blijken. Dit was in reactie op het slechtst denkbare nieuws over de situatie van Nouri.

“Ik zal voor je bidden en kan allemaal maar hopen dat alles weer in orde komt. Dikke knuffels voor jouw familie en supporters. Ik sta dicht bij jullie. De liefde van God is groot,” luidde het bijschrift van Balotteli.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >