Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Situatie Nouri 'zeer stabiel', maar hij is nog wel in slaap

Iets meer dan 24 uur na het in elkaar zakken valt er opnieuw goed nieuws te melden over de situatie van Appie Nouri. Ajax meldt dat de situatie van de middenvelder zondagavond rond 19.00 uur 'zeer stabiel' was. De middenvelder wordt nog wel in slaap gehouden, op de intensive care.

09 juli 2017 - 21:38
UsershyraDesktopajax_dataimages4bbe894606f33e3c0b53f87088184d06_normal
Ajax heeft opnieuw positief nieuws te melden over Nouri's situatie. © Pro Shots

“Na een relatief goede nacht en dag heeft hij minder medicatie nodig,” meldt Ajax op zijn digitale thuis. Nouri wordt nog wel in slaap gehouden en ligt dus op de intensieve zorg. Er wordt geen melding gedaan of hij nog altijd aan de beademing ligt.

Hoewel we het liefst natuurlijk zo snel mogelijk een verse update, het liefst met goed nieuws, willen ontvangen, vraagt Ajax om geduld. Er worden tot maandagavond geen updates verwacht vanuit Oostenrijk. Soms heeft iets ook gewoon tijd nodig om zich te ontwikkelen, vandaar.

Nouri zakte zakte in elkaar tijdens een vriendschappelijk potje tussen Ajax en Werder Bremen. Dat gebeurde halverwege de tweede helft, terwijl de bal niet in de buurt was. Er bleek sprake van hartritmestoornissen. Nouri werd succesvol gereanimeerd en naar het ziekenhuis gevlogen.

Behalve de open training van maandag is ook de oefenwedstrijd van dinsdag afgelast. Ajax zou in actie komen tegen Rijnsburgse Boys, maar de spelersgroep acht zichzelf niet in staat om te spelen. Om die reden heeft Ajax de amateurs uit Rijnsburg laten weten af te zien van het duel.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >