Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Kids Club: Deelnemers Fun Games Ajax - OGC Nice gezocht!

Europese wedstrijden van Ajax zijn altijd al bijzonder, maar we kunnen het nu nog net iets specialer maken. In de rust van Ajax - OGC Nice mag je namelijk zelf het veld op. We zoeken leden van de Ajax Kids Club die willen meedoen aan de Ajax Fun Games!

17 juli 2017 - 16:02
UsershyraDesktopajax_dataimages467b999a5d9ed8980478bc4360796deb_normal
Zelf voetballen in de Arena is ontzettend gaaf! © De Brouwer

We organiseren deze prijsvraag meestal alleen als het om een competitiewedstrijd gaat, dus beschouw deze variant maar als een extraatje. Bedenk alleen wel dat de aftrap van Ajax - Nice pas om 20.45 uur is. Het wordt een latertje, maar gelukkig is het vakantie.

Twaalf leden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) mogen woensdag 2 augustus meedoen aan de Fun Games! Tien daarvan rennen in de rust vanuit de middencirkel met de bal aan de voet richting het doel. Als je daar in de buurt bent, probeer je te scoren.

Maar we zoeken ook twee leden die in de Johan Cruijff Arena juist proberen de ballen tegen te houden. In het formulier kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 23 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Dat kan! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen enkele werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag

Wie scoorde er twee keer tijdens de laatste Europese wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff Arena?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >