Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers gezocht voor Ajax - Nice!

Het nieuwe seizoen is natuurlijk al redelijk verpest door de gebeurtenissen rond Appie Nouri. Maar we moeten door. Ajax gaat proberen zich te plaatsen voor de Champions League en daarbij is alle steun welkom. En bij Europese wedstrijden horen prijsvragen.

17 juli 2017 - 17:19
UsershyraDesktopajax_dataimages0a9a8c2b19f110393a49c04698b9d40f_normal
Hopelijk is dit de start van weer een mooi Europees avontuur. © De Brouwer

We zijn op zoek naar leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) die het tof vinden om voor de aftrap van Ajax - OGC Nice als vaandeldrager op het veld te staan. In totaal kunnen we acht leden blij maken, omdat er twee Ajaxvlaggen worden getoond door een kwartet fans.

Je zou bij Europese wedstrijden misschien verwachten dat er het nodige gebeurt in de middencirkel, maar bij een voorronde gaan de dingen een beetje anders. Er is geen vlag om mee te wapperen, ook de bekende hymne van de Champions League klinkt niet.

Als je vaandeldragen nou vooral leuk vindt tijdens de nationale competitie, hebben we een leuk alternatief. We mogen via Ajax Jonge Schare namelijk ook twee ballenjongens op een stoeltje vlak naast het veld zetten. Ballenmeisjes zijn natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt je voorkeur aangeven in het formulier.

Om kans te maken op een van de prijzen, moet je in het formulier een goed antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 23 juli. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte tijdens het Europese avontuur van vorig seizoen het laatste doelpunt in de Johan Cruijff Arena?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >