Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oud-Ajacied Sno stopt met voetballen

Evander Sno stopt met onmiddellijke ingang met voetballen. De bonkige speler van RKC Waalwijk heeft zijn contract in overleg met de club laten ontbinden. Wat de precieze reden voor de breuk is blijft vooralsnog onduidelijk.

08 juli 2017 - 13:25
UsershyraDesktopajax_dataimages766f952ee82e99d8549a7d2c73040138_normal
Evander Sno vindt het welletjes.

In een verklaring op de website van RKC wordt wel duidelijk dat het privéleven van de middenvelder een rol heeft gespeeld in het ontbinden van het contract, zo blijkt uit de verklaring van Ton Verkerk. Die laat weten: “Evander heeft privé een zware tijd achter de rug en zijn privé situatie slokt veel van zijn tijd en energie op. Mede hierdoor heeft Evander aangegeven erg veel moeite te hebben met de afstand Amsterdam – Waalwijk en heeft hij de club gevraagd mee te denken in een oplossing.’’

Met deze breuk komt er een einde aan de carrière van Sno die hem langs achtereenvolgens Feyenoord, NAC Breda, Celtic, Ajax, Bristol City, RKC, NEC en Westerlo voerden. In dienst van Ajax was de voormalig jeugdinternational weinig succesvol. Als aankoop van Marco van Basten kwam hij in 2008 over van Celtic, waar hij vooral als gelegenheidsspits werd gebruikt. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >