Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oefenwedstrijd Rijnsburgse Boys - Ajax gaat niet door

Na de open training van maandag gaat ook de oefenwedstrijd van dinsdag niet door. Ajax zou op bezoek gaan bij Rijnsburgse Boys, maar de spelersgroep acht zichzelf niet in staat om te spelen. Dit heeft uiteraard alles te maken met het in elkaar zakken van Appie Nouri.

09 juli 2017 - 22:00
UsershyraDesktopajax_dataimages555b260e697bbdbf663539b4232ff980_normal
Geen open training, ook niet oefenen tegen Rijnsburgse Boys. © Pro Shots

Ruim 24 uur geleden zakte Nouri in elkaar tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen Ajax en Werder Bremen. De middenvelder kampte met hartritmestoornissen en werd op het veld succesvol gereanimeerd. Sindsdien wordt hij in slaap gehouden.

Nouri's toestand wordt door Ajax omschreven als zeer stabiel, maar het is compleet begrijpelijk dat het bezoek aan Rijnsburgse Boys is geschrapt. Als spelers er nog niet klaar voor zijn om weer het veld te betreden, moet je ze zeker niet dwingen.

Vandaar dat Ajax de amateurclub heeft laten weten af te zien van het oefenpotje. Het afgelasten van zo'n wedstrijd, hoe begrijpelijk dus ook, brengt altijd wat praktische zaken met zich mee. Informatie over de teruggave van kaarten bijvoorbeeld. Dit wordt geregeld door Rijnsburgse Boys, maar het lijkt erop dat op moment van schrijven de website de grote toeloop niet aankan.

Even voor de zekerheid: naast Rijnsburgse Boys - Ajax gaat dus ook de open training van maandag op De Toekomst niet door.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >