Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Maak en deel je eigen favoriete opstelling van Ajax!

Het is de ochtend van de vermoedelijke opstelling voor OGC Nice - Ajax. Zo werkt dat nu eenmaal in aanloop naar een wedstrijd. En al helemaal als het de eerste van het seizoen is. Je kunt het ermee eens zijn of niet. En precies daar hebben we een oplossing voor bedacht!

26 juli 2017 - 10:30
UsershyraDesktopajax_dataimages5277e422e77d1b7e32cc27bd87319a41_normal
Het kan niet anders of Ziyech staat in jullie basiself. © Ajax Life

De bouwers van onze app hebben een toffe update bedacht. Je kunt jezelf nu trainer van Ajax wanen. Ben jij wijzer van Keizer?! Je kunt je gewenste systeem uitkiezen, per positie je favoriete speler opstellen en dit dan ook nog eens delen met je mede-Ajacieden. Open de app en je kunt gelijk aan de slag.

We zagen al heel wat opstellingen voorbijkomen. En discussies losbarsten. Dat was nou net het idee waarmee deze tool is ontwikkeld. Download snel onze app en ga zelf aan de slag! We zijn benieuwd naar jouw idee over de tactiek en opstelling, in het bijzonder met de wedstrijd tegen Nice op komst.

Gebruik ook gerust de hashtag #wijzerdankeizer als je je opstelling op Twitter, want we houden van scrollen en hebben al een extra kolom geopend in Tweetdeck.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >