Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Losse kaartverkoop voor Ajax - Nice gaat van start

We kunnen ons best voorstellen dat je helemaal niet op dit bericht zit te wachten. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je dit bericht best kunt waarderen. Vandaar dat we jullie graag informeren over de losse kaartverkoop voor de wedstrijd tussen Ajax en OGC Nice.

15 juli 2017 - 09:50
UsershyraDesktopajax_dataimages5f8d20c0df414f3c524deaf00103698d_normal
Er gaat al bijna een nieuw Europees avontuur van start. © De Brouwer

Ajax werd bij de loting voor de derde voorronde van de Champions League gekoppeld aan de nummer drie van Frankrijk. Een zware loting en dus kunnen de Ajacieden, in deze toch al zware tijden, alle mogelijke steun gebruiken tijdens de return in de Johan Cruijff Arena.

Er zijn al veel passe-partouts aan de man gebracht, zaterdag start ook de losse verkoop voor het duel van woensdag 2 augustus. De aftrap is om 20.45 uur. Er geldt een clubcardverplichting voor de ontknoping van het tweeluik tussen Ajax en Nice, maar die is vier op één en valt dus alles mee.

De goedkoopste kaartjes kosten 22,50 euro. Seizoenkaarthouders kunnen zaterdag om 10.00 uur als eerste een los kaartje kopen, vanaf maandag zijn leden van de Supportersvereniging Ajax aan de beurt. Leden van SV Ajax kunnen een dag lang gebruikmaken van hun voorrangsrecht.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >