Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop OGC Nice-uit

Het gaat beginnen! We hebben het over de kaartverkoop voor de eerste wedstrijd van het seizoen, namelijk de uitwedstrijd tegen OGC Nice. Er staat voor Ajax in deze moeilijke tijd meteen veel op het spel. En dus is alle steun welkom. De kaartverkoop gaat sowieso donderdag van start.

19 juli 2017 - 16:05
UsershyraDesktopajax_dataimages58492e259b09f43baa6a6242948020ad_normal
Europese uitduels zijn fantastisch, we raden het iedereen aan! © De Brouwer

De mooie kaartprijs die Nice voor zijn eigen supporters heeft vastgesteld, is ook goed nieuws voor Ajacieden. Het uitvak mag niet duurder zijn dan het spiegelvak aan de overkant. Hier is nog wel even wat gedoe over. Vandaar dat de kaartprijs nog niet vaststaat, maar ga uit van een mooi prijsje voor een Europese uitwedstrijd! Een kaartje kost slechts 15,50 euro. Dat is echt ongekend, voor een serieuze Europese wedstrijd.

De verkoop start dus donderdag om 10.00 uur. Er zijn 1750 kaarten beschikbaar voor Ajacieden. Iedereen met een Europese uitkaart kan vanaf dat moment kopen. Er zijn meer supporters met Europees aankooprecht, maar omdat er geen uitverkocht vak wordt verwacht en het kort dag is, kunnen groepen tegelijk kopen.

Desondanks luidt ons advies om zo snel mogelijk een kaartje te kopen als je aan de beurt bent, want je weet het maar nooit. Ook hebben we nog wat toelichting speciaal voor Ajacieden die in de buurt op vakantie zijn en graag van de partij willen zijn in de Allianz Riviera: zorg dat je een clubcard in bezit hebt.

Als je een kaartje voor een Europese uitwedstrijd wilt kopen, hanteert Ajax als spelregel dat je minimaal een persoonlijke clubcard moet hebben. Je kunt geen wedstrijdkaartje van iemand anders overnemen. En hou er ook rekening mee dat je ter plekke moet omwisselen. Omwisselen komt neer op het persoonlijk afhalen van je wedstrijdkaartje.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >