Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Halfjaartje Sneijder hoeft van Ajax niet zo nodig

Wesley Sneijder wil een nieuwe uitdaging, Wesley Sneijder zit zonder club en dus wordt Wesley Sneijder gelinkt aan FC Utrecht en Ajax. Berichten uit die categorie sluimeren al een kleine twee weken, maar of het er ook van komt? Het lijkt er niet op. Een halfjaartje Sneijder hoeft van Ajax niet.

27 juli 2017 - 17:52
UsershyraDesktopajax_dataimages53df44b4d89dc62bee0593b630c0aa9b_normal
Stel jij bepaalt: hap je toe voor een halfjaartje Sneijder? © Pro Shots

Huh, een halfjaartje Sneijder? Ja, het zit zo: het lijkt de recordinternational van het Nederlands elftal leuk om vanaf begin 2018 in Amerika te voetballen. Dat treft, want Los Angeles FC heeft interesse. Het probleem is alleen dat hij dan een half seizoen moet overbruggen. Wie, wat, waar?

We lezen in het Algemeen Dagblad dat Ajax heeft aangegeven geen belangstelling te hebben voor een terugkeer van Sneijder, die inmiddels 33 jaar oud is. Dat heeft onder meer te maken met het terughalen van Klaas Jan Huntelaar. Die zorgt al voor de nodige routine.

Het AD merkt op dat er voor Ajax geen noodzaak is om een extra middenvelder aan de selectie toe te voegen, maar met die stelling zal niet iedereen het eens zijn. Door het vertrek van Davy Klaassen en wegvallen van Appie Nouri heeft Ajax toch echt een paar opties minder.

Dat Ajax een halfjaartje Sneijder te weinig vindt, klinkt wel volkomen logisch. Utrecht denkt er trouwens precies hetzelfde over. Waarom een heel elftal voor vier maanden aanpassen en spelers teleurstellen als Sneijder er na een paar maanden toch weer tussenuit knijpt?

Hoewel een terugkeer naar Ajax dus op niets lijkt uit te draaien, is de analyse van het Algemeen Dagblad wel interessant. What's next voor Sneijder?!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >