Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ex-Ajacied Hoogendijk neemt deel aan Expeditie Robinson

Vrijdag werd bekend gemaakt dat afzwaaiend voetbalster Anouk Hoogendijk deelneemt aan het achttiende seizoen van RTL-programma Expeditie Robinson. De voormalig middenvelder spreekt van een droom die uitkomt.

15 juli 2017 - 15:10
UsershyraDesktopajax_dataimages484464122d1b0c3d03f71440c0a23e23_normal
Anouk Hoogendijk nam dit seizoen afscheid met de dubbel. © Pro Shots

Op de Facebookpagina van het programma bracht Hoogendijk het nieuws zelf naar buiten door middel van een korte vlog. “Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen, en daar ben ik blij om. Het was zo moeilijk om het aan niemand te vertellen.”

Hoogendijk maakte na afgelopen seizoen een einde aan haar imposante voetbalcarrière waarin ze de clubkleuren van Saestum, Bristol Academy, Arsenal Ladies en Ajax verdedigde. Ook speelde ze 103 interlands voor het Nederlands Elftal en was ze onderdeel van het Oranje dat in 2009 de halve finale van het EK behaalde.

Gedurende het afgelopen seizoen gaf Hoogendijk al te kennen dit 2016/2017 haar laatste seizoen als voetbalster zou zijn. Zodoende beëindigde ze haar carrière in dienst van Ajax Vrouwen, waarmee ze allereerste dubbel in de clubgeschiedenis wist te bemachtigen.

Ter afsluiting van de vlog roept de voormalig international haar fans op: “Ga allemaal kijken in september, want het wordt een geweldig seizoen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >