Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eerste neurologische tests tonen geen afwijkingen bij Nouri

Er heerst voorzichtig optimisme over het herstel van Appie Nouri. Dat is de meest opvallende zin in de nieuwe update van Ajax over de situatie van de middenvelder, die zaterdag in elkaar zakte. Het is de bedoeling om Nouri de komende 24 uur geleidelijk wakker te maken voor verdere onderzoeken.

11 juli 2017 - 20:00
UsershyraDesktopajax_dataimages704ab6ff58c6f1304de28a0d7e476d43_normal
Er heerst voorzichtig optimisme rond het bed van Nouri. © Pro Shots

Nouri verblijft nog steeds, stabiel en buiten levensgevaar, op de intensive care van het ziekenhuis in Innsbruck. “Daar heerst voorzichtig optimisme aangaande zijn herstel,” meldt Ajax op zijn digitale thuis

Zijn hart functioneert normaal. Dat was gelukkig al bekend en is fijn nieuws om bevestigd te zien. Het is niet bekend of Nouri nog wordt beademd. Een CT-scan en enkele andere neurologische onderzoeken lieten geen afwijkingen zien. 

Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat dit nog niets zegt over zijn totale herstel. Wie weet wordt meer duidelijk in de komende 24 uur, want het is de bedoeling om Nouri geleidelijk te laten ontwaken. Daarna kunnen de hersenfuncties verder en beter worden onderzocht.

“Het is voor ons onmogelijk om op de ontelbare steunbetuigingen te reageren die ons op verschillende manier bereiken. Wij waarderen het enorm en halen er heel veel kracht uit in deze moeilijke periode. Wij laten de communicatie over Abdelhaks toestand graag via Ajax lopen en vragen tot slot om jullie smeekgebeden,” verklaart de familie van Nouri.

Ajax verwacht woensdag een nieuwe update te kunnen verzorgen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >