Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bogarde biedt allerlei bijzondere shirts te koop aan

Heb jij altijd al graag een echte Winston Bogarde willen toevoegen aan je collectie voetbalshirts? Dan moet je nu even goed opletten. Er zijn 23 shirts te koop die door Bogarde zijn gedragen. Wie weet zit er een leuke aanbieding tussen.

03 juli 2017 - 13:29
UsershyraDesktopajax_dataimages7617e08f2bf9fd6cee6813bd7807ccc0_normal
Onder meer dit groene uitshirt behoort tot de collectie. © Pro Shots

Het aanbod werd gespot door Quote, dat de laatste tijd sowieso druk is met de zaakjes van Bogarde. Dat zal verder allemaal wel, wij richten ons even op de shirtjes die door de huidige assistent-trainer van Jong Ajax zijn gedragen tijdens zijn loopbaan.

We stuiten op vier shirtjes van Ajax, in maatje XL. Het gaat om de uittenues van 1995/1996 en 96/97, plus een thuisshirt van seizoen 95/96 en eentje die kort voor Bogarde’s vertrek naar AC Milan werd geïntroduceerd voor seizoen 1997/1998.

Er staan ook shirts te koop die Bogarde droeg in zijn tijd bij AC Milan, FC Barcelona en het Nederlands elftal. Het gekke is dat de Ajaxshirts met prijzen tussen de 225 en 500 pond nog relatief goedkoop zijn, maar dit heeft te maken met het gebrek aan details.

Op de Ajaxshirts staat niet de naam van Bogarde gedrukt. Je kunt het vandaag de dag amper nog voorstellen, maar halverwege de jaren negentig was het nog heel gewoon om met slechts een nummer achterop te spelen. Hier komt ook nog bij dat Bogarde weinig wedstrijden speelde voor AC Milan en er dus weinig shirts zijn.

De shirts worden aangeboden via het platform Classic Football Shirts, dat zich toelegt op het aanbieden van originele wedstrijdshirts. De oprichter meldt tegenover Quote dat de shirts echt via Bogarde op zijn platform worden aangeboden en dat er een certificaat van echtheid wordt meegestuurd.

Meer details zijn schaars.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >