Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax zet streep door open training van maandag

Ajax had zijn supporters uitgenodigd om maandag een open training bij te wonen. Helaas gaat die open training niet door. Dit heeft uiteraard alles te maken met het in elkaar zakken van Appie Nouri zaterdag tijdens het oefenpotje tussen Ajax en Werder Bremen.

09 juli 2017 - 12:33
UsershyraDesktopajax_dataimages75f0e87b05c2273832e89f9041ff0bcd_normal
Helaas, maar volkomen logisch: maandag geen open training. © De Brouwer

De clubleiding van Ajax vindt het niet gepast om een vrolijke oefensessie in het bijzijn van vele supporters te organiseren terwijl Nouri nog op de intensive care ligt. Dit besluit valt uiteraard zeer goed te begrijpen, hoe jammer het ook is voor Ajacieden die naar De Toekomst wilden komen.

Nouri kreeg zaterdag in de tweede helft van Ajax - Werder te maken met hartritmestoornissen en nog op het veld werd hartmassage toegepast. De laatste update van Ajax over de middenvelder dateert van zaterdagavond laat en deelde mee dat Nouri buiten levensgevaar is.

Nouri wordt nog wel altijd in slaap gehouden. Indien er updates zijn te melden, verzorgt Ajax deze via zijn officiële kanalen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >