Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax - Werder gestaakt wegens in elkaar zakken Nouri

Het oefenpotje tussen Ajax en Werder Bremen is halverwege de tweede helft gestaakt. Het stond op dat moment 2-1 voor de Duitsers, maar dat doet er allemaal even niet toe. De wedstrijd werd gestopt omdat Appie Nouri in elkaar zakte. De medische hulpdiensten doen wat ze kunnen.

08 juli 2017 - 17:53
UsershyraDesktopajax_dataimagesebd08d9dab651b46d981656a16c43732_normal
Laten we hopen dat er snel beter nieuws volgt over Nouri. © Pro Shots

Nouri zakte op de helft van Werder ineens in elkaar en hoewel er in eerste instantie geen sprake leek van paniek, kwamen alle mogelijke hulpdiensten op de Ajacied af. De spelers liepen naar de dug-out van hun ploeg, waarna zich een ambulance op het veld meldde.

Toen werd de zaak snel serieuzer. Er meldde zich een tweede ambulance, het verplegend personeel was nog steeds met Nouri bezig en in de weer met een defibrillator. Onze verslaggever ter plekke zag Nouri gereanimeerd worden.

We kunnen alleen maar melden wat we zien of zagen. En dat is dat er nog steeds of alweer hartmassage wordt toegepast. We delen updates als er iets te melden valt en zijn het meest up-to-date via onze tweets. Laten we hopen dat er snel positief nieuws is. 

Hou vol, Appie!

Update 18.17 uur: er was sprake van hartritmestoornissen bij Nouri. Ajax meldt dat hij stabiel is, een hartslag heeft en in slaap wordt gehouden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >