Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax ontvangt Nice in uitverkochte Johan Cruijff Arena

Net als OGC Nice is het Ajax gelukt om zijn stadion uit te verkopen voor het thuisduel in de derde voorronde van de Champions League. Als de Ajacieden hun doel schoon weten te houden, stoten ze door. Volle tribunes hopen Ajax een steuntje in de rug te geven.

28 juli 2017 - 12:55
UsershyraDesktopajax_dataimages0a7af114cddcd0233642e771f7d622be_normal
We openen de avond uiteraard met vlaggetjes zwaaien. © De Brouwer

Het wordt ongetwijfeld een emotioneel weerzien voor supporters en spelers in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd van woensdag is het eerste duel sinds het wegvallen van Appie Nouri, die ernstige hersenschade opliep wegens hartfalen.

Het seizoen gaat echter van start en vol goede moed zetten ruim 50.000 Ajacieden koers naar de Johan Cruijff Arena, in de hoop op een positieve afloop tegen de lepe Franse ploeg. Europese avondjes zijn het beste in een uitverkocht huis, dat is alvast gelukt.

Alle kaartjes via de reguliere verkoop zijn bezet. Als je over een seizoenkaart beschikt, kun je nog wel kaartjes kopen voor de F-side. Het gaat om in totaal vier stoelen. Als je alsnog van de partij wilt zijn, raden we je deze optie aan.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >