Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vraag nu een uitkaart aan voor komend seizoen!

De voorbereiding staat voor de spelers op het punt van beginnen, maar ook supporters moeten wellicht het een en ander doen om optimaal geprepareerd te zijn voor het nieuwe seizoen. Zo is het weer mogelijk om een uitkaart aan te vragen!

23 juni 2017 - 14:10
UsershyraDesktopajax_dataimages945c44ad7d588bf6180be0ca1eb628e5_normal
Samen juichen is het mooiste wat er bestaat! © De Brouwer

Je kunt een uitkaart aanvragen tussen nu en 15 juli. Wees er dus snel bij, deze drie weken zijn je enige kans om voor komend seizoen in het bezit te komen van een uitkaart. Het is dus nu of nooit. Of, nou ja, in de zomer van 2018 pas weer.

Dit is niet een of andere foute verkooptruc, maar vooral bedoeld om jullie aan te sporen tot het aanvragen van een uitkaart. Uitwedstrijden bezoeken is namelijk het tofste wat er is! Vraag maar na bij supporters die geregeld uitduels meepakken, het is echt zo.

Om een uitkaart aan te vragen dien je minimaal een seizoen in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Ajax Life Club Card. Anders moet je nog een jaartje wachten. Het is niet mogelijk om een uiktkaart aan te vragen op een ‘gewone’ clubcard of bedrijfsnaam. De kosten bedragen 15 euro.

Let op! Met alleen het doen van de aanvraag ben je er nog niet. Je dient bijvoorbeeld een pasfoto te laten maken. Instructies hiervoor en waar je precies naar het vogeltje kunt lachen, ontvang je per e-mail. Het laten maken van de pasfoto’s is gratis, als je tenminste de instructies volgt.

Het kan trouwens ook zijn dat je als bestaande uitkaarthouder een nieuwe pasfoto moet insturen. In dat geval ontvang je bericht vanuit Ajax.

Hopelijk tot in een uitvak ergens in den lande!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >