Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Duimpjes omhoog bij officieuze start van het seizoen

Het seizoen start natuurlijk pas echt als er de eerste wedstrijd wordt afgetrapt. Maar daar moet wel op worden voorbereid. Ajax startte donderdag met de voorbereiding op de voorbereiding, om het zo maar te zeggen. Er gingen heel wat duimpjes omhoog.

29 juni 2017 - 17:38

Alle seinen staan op groen tijdens de eerste dag van het nieuwe seizoen, jaargang 2017/2018 alweer. Het seizoen waarin Ajax eindelijk weer eens kampioen moet worden, onder leiding van Marcel Keizer nog wel.

Een nieuwe trainer brengt altijd veel vragen met zich mee. Welke keuzes maakt hij, wat verandert er ten opzichte van zijn voorganger, welke spelers komen volop in the picture en wie valt er juist naast?

Het zijn vragen waar pas gaandeweg een antwoord op komt. Op de eerste dag gaan alle duimpjes nog omhoog, samen met de verwachtingen. Ajax TV bracht de eerste dag van het seizoen door op de parkeerplaats en liep onder meer Hakim Ziyech tegen het lijf.

Thumbs up! Meer foto's van Ajacieden met het duimpje omhoog, vind je hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >