Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van der Vaart onder vuur in Denemarken

Rafael van der Vaart heeft geen goede beurt gemaakt bij FC Midtylland. De oud-Ajacied vertrok donderdag direct na het fluitsignaal in de wedstrijd tegen Randers (3-0 winst) richting de kleedkamers, waar zijn ploeggenoten het bemachtigde Europese ticket vierden met de fans.

03 juni 2017 - 13:20
UsershyraDesktopajax_dataimages9731f8a43c503e7a6edb0039fec6216c_normal
Van der Vaart kende een matig eerste seizoen in Denemarken. © Pro Shots

Van der Vaart had in dit treffen overigens geen minuten gemaakt, maar zat negentig minuten op de bank. Trainer Jess Thorup is niet blij met de actie van zijn sterspeler, maar brengt ook enige nuance aan: “We moeten begrijpen dat sterren zich soms anders gedragen, maar dat betekent niet dat ik het accepteer. Ik wil hierover praten met hem.”

Van sterallures wil de 109-voudig Oranje-international echter niets weten: “Ik heb nog nooit een vierde plaats gevierd, en dat was ik donderdag ook niet van plan.”

Overigens geeft Thorup aan dat van der Vaart ook na dit incident nog in zijn plannen voorkomt. De spelmaker reageerde op zijn beurt met “Zolang ze me betalen kom ik braaf iedere dag. Estavana heeft nog een contract, dus ik blijf sowieso ook nog een jaar en daarna is de kans groot dat we weer naar Nederland komen."

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >