Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert uitgeroepen tot grootste talent van De Toekomst

Justin Kluivert is verkozen tot Talent van De Toekomst. Dat werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Schalenavond, de seizoens-afsluiting van de jeugdopleiding. Kluivert is daarmee de opvolger van Matthijs de Ligt.

08 juni 2017 - 18:52
UsershyraDesktopajax_dataimagese282753460f877ec0a4a1df8868985bc_normal
Je zou bijna vergeten dat Kluivert het seizoen begon in de A1. © Pro Shots

“Ik ben er heel blij mee, het is een waardering voor dit seizoen,“ deelt Kluivert op het digitale thuis van Ajax. “Geweldig als je al die namen hoort en dat je in dat rijtje komt, dat betekent dat ik op de goede weg ben. Ik ben van plan deze stijgende lijn vol te houden.”

In het rijtje van eerder winnaars staan bijvoorbeeld Wesley Sneijder, Daley Blind, Christian Eriksen, Donny van de Beek en Davy Klaassen. Niet de minste namen dus. Maar Kluivert wil meer.

“Volgend seizoen wil ik een vaste basisplek afdwingen en daarmee belangrijk zijn voor de club. Het doet me goed om zoveel complimenten te krijgen. Daar krijg je zelfvertrouwen van en daardoor ga je met meer lef spelen. Dat is alleen maar goed.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >