Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen wist van botsende trainers: ‘Je vangt soms iets op’

Davy Klaassen krijgt komend seizoen hoe dan ook een nieuwe trainer. Want zelfs als hij bij Ajax blijft, treft hij Peter Bosz daar niet. Daar baalt de aanvoerder van. “Ik denk dat iedereen het jammer vindt dat de trainer weg is,” is de eerste reactie van Klaassen.

06 juni 2017 - 13:49
UsershyraDesktopajax_dataimagesac34d8a36fcc06845d8b6f436b4f98ae_normal
Aanvoerder Klaassen kon het goed vinden met trainer Bosz. © Pro Shots

Klaassen wist dat het niet altijd even lekker liep binnen de technische staf, vertelt hij voor de camera van VI. “Af en toe krijg je wel iets mee,” aldus Klaassen, die daaraan toevoegt dat het minder erg was dan wordt geschreven.

“Je leest nu overal zoveel dingen, zoveel dingen waarvan je denkt: daar klopt helemaal niks van. Iedereen gaat nu natuurlijk speculeren en van alles roepen. Dat heeft niet zoveel zin, denk ik.”

Over wie dan nu de nieuwe trainer moet worden heeft Klaassen nog niet nagedacht. “Pfoe, dat weet ik niet. Daar moeten de mensen die daar echt over gaan naar gaan kijken. Het is nu heel kort dag om even namen te gaan roepen.”

Voor Klaassen heeft het vertrek van Bosz dan weer geen gevolgen voor zijn toekomstplannen. “Ik ga mijn keuze daar niet van laten afhangen, zeker niet.”

Op dit moment vindt Klaassen het vooral zonde dat de trainer vertrek, want hij kon het goed vinden met Bosz. “We hebben gewoon een leuk jaar gehad. We zijn ook veel beter gaan spelen te opzichte van het begin van het seizoen. Er is toch wel iets gegroeid en het is jammer dat de trainer daarin weg is.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >