Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fischer heeft alweer nieuwe club, hij gaat naar Mainz

Viktor Fischer verruilde Ajax nog maar een jaar geleden voor Middlesbrough en nu vertrekt hij alweer uit Engeland. De Deen vervolgt zijn loopbaan bij FSV Mainz 05. Hij heeft een contract voor vier jaar bij de Bundesligaclub getekend.

28 juni 2017 - 17:12
UsershyraDesktopajax_dataimages95ff7dd17c73b6b0886c9fd7acd1dbf5_normal
We hebben kunnen zien hoe goed Fischer is, hopelijk komt het er bij Mainz weer uit. © De Brouwer.

Fischer speelde afgelopen seizoen in totaal slechts 16 wedstrijden voor Middlesbrough. De aanvaller kon in die wedstrijden niet voorkomen dat de club negentiende werd in de Premier League en daardoor degradeerde.

Bij Mainz, dat vorig seizoen maar net degradatie uit de Bundesliga voorkwam, zien ze het als vanzelfsprekend wel zitten in de aankoop. “Fischer is een zeer spannende speler met veel potentie. Hij versterkt het team en geeft ons meer opties,” aldus technisch directeur Rouven Schröder.

Fischer koos voor Mainz na goede gesprekken met Schröder en trainer Sandro Schwarz. “Mainz is voor mij de goede club om het plezier in voetbal weer terug te krijgen. Bovendien is Mainz een leuke stad met een mooi stadion,” verklaart Fischer zijn keuze.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >