Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax verkoopt recordaantal seizoenkaarten

Het bordje ‘UITVERKOCHT’ kan bij de Johan Cruijff Arena worden opgehangen, tenminste als het om seizoenkaarten gaat. Alle beschikbare jaarkaarten zijn over de digitale toonbank gegaan. Er werden zelfs nog nooit eerder zoveel seizoenkaarten verkocht.

12 juni 2017 - 14:22
UsershyraDesktopajax_dataimagesb3df2f6e7a5790bf242e2696446061dc_normal
De vlag mag in top, Ajax verkocht nog nooit zo veel seizoenkaarten. © Ajax Images

De teller is gestopt op 42.000 seizoenkaarten, laat de club aan Ajax Life weten. Dat is een record en voor het tweede jaar op rij is er sprake van groei. Van de Ajacieden die vorig seizoen al een vaste stoel hadden in de Arena heeft 95 procent verlengd. Daar zijn nog eens 5000 nieuwe seizoenkaarthouders bijgekomen. Het is nu wel de bedoeling dat iedereen met een jaarkaart zorgt dat zijn of haar plek ook altijd bezet is.

In eerdere jaren lag de grens rond de 40.000 seizoenkaarten, dit omdat Ajax voldoende kaarten beschikbaar wilde houden voor de losse kaartverkoop. Dat is nog altijd het geval, maar komend seizoen zijn er dus wel minder kaarten te koop.

Ben je voor komend voetbaljaar niet in het bezit van een seizoenkaart is het goed om 10 juli in je agenda te zetten. Dan start de verkoop van losse kaarten. Enkele dagen nadat het speelschema bekend is, laat Ajax weten welke wedstrijden er dan in de verkoop gaan.

Omdat er minder kaarten in de vrije verkoop zijn, kan het extra lonen om met voorrang kaarten te mogen kopen. Als lid van Supportersvereniging Ajax heb je die voorrang. Ben je nog geen lid? Sluit je dan snel aan!

Als je nu lid wordt, heb je voor 10 juli een barcode om kaartjes mee te kopen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >