Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax strikt met Hikvision Europe vijfde Aziatische sponsor

Ajax wordt de komende drie seizoenen gesponsord door Hikvision Europe. Bij zo’n onbekende naam vraag je je al snel af: wat is dat voor bedrijf? Nou, Hikvision Europe komt uit China en is actief op het gebied van camera’s en innovatiesystemen.

02 juni 2017 - 16:30
UsershyraDesktopajax_dataimagesf52cabc46cc1f564b2be16c85f06244d_normal
Ajax heeft er weer wat inkomsten uit Aziatische hoek bij. © De Brouwer

Hikvision is alweer de vijfde Aziatische sponsor die Ajax aan zich weet te binden, waarmee de portefeuille steeds uitgebreider wordt. De nieuwe sponsor bouwt aan een innovatieve showcase op het gebied van cameratechnologie.

De resultaten hiervan gaan we zien op De Toekomst en in de Johan Cruijff Arena. Samen met het Performance Team van Ajax wordt gewerkt aan een baanbrekende registratie van trainingen en wedstrijden, zodat betere analyses gerealiseerd kunnen worden.

Verder doet Hikvision een investering in de marketingrechten om hiermee de link met Ajax optimaal te benutten. Hikvision is opgericht in 2001 en telt inmiddels ruim 20.000 medewerkers, meldt Derek Yangbo.

Yangbo is general manager van Hikvision Europe en trots op de samenwerking die het bedrijf met Ajax sloot. “Dit bevestigt in onze ogen de kwaliteit van de oplossingen die wij leveren. Door de lancering van deze gezamenlijke showcase betreden we een nieuwe markt en ontstaat een nieuwe afzetmarkt in de sportbranche.”

“Ajax staat bekend om zijn innovatieve karakter en we verwachten dat veel clubs en bonden deze innovatie op korte termijn omarmen,” vervolgt Yangbo. “Samen gaan we deze cameraoplossingen onder de aandacht brengen bij nationale en internationale voetbalclubs, amateurclubs en andere sportverenigingen.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >