Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

95 procent van alle Ajacieden verlengt seizoenkaart

We vernemen positieve ontwikkelingen vanuit de Johan Cruijff Arena. Zo’n 95 procent van de huidige seizoenkaarthouders is volgend seizoen ook weer van de partij. Dat zijn mooie cijfers! De enkele stoelen die nog vrijkomen, gaan vrijdag 9 juni in de verkoop.

01 juni 2017 - 17:25
UsershyraDesktopajax_dataimages47c0226bb8bc40265cf0aeb92dbc10c2_normal
Nu nog hopen dat er ook iedere wedstrijd 95 procent komt opdagen. © Pro Shots

Bericht dat Ajax door de grens van 40.000 seizoenkaarthouders is, hebben we nog niet vernomen. Maar het bestaat niet dat Ajax deze zomer onder de 40K blijft. Het gevoel bij de club is positief, er gebeuren mooie dingen en ook keert Klaas-Jan Huntelaar terug.

Wie nu een blik werpt op de vakken waarop nog seizoenkaarten beschikbaar zijn, komt uit op de niet goedkope lange zijde. Er komen vrijdag 9 juni om 12.00 uur verspreid door het stadion nog wat andere stoelen vrij, maar stel je hier niet te veel van voor.

Het dringende advies van Ajax luidt om er snel bij te zijn. Het komt dus echt neer op mazzel hebben, voegen wij eraan toe. Wil je samen met iemand een seizoenkaart nemen, dan wordt het een moeilijk verhaal om twee stoelen naast elkaar te vinden.

Het speciale familievak wordt vrijdag de 9e ook voor iedereen beschikbaar, maar Ajacieden die hun interesse al eerder kenbaar maakten, krijgen persoonlijk bericht. De kans bestaat dan ook dat dit vak voor de ‘vrije verkoop’ al is uitverkocht.

Overigens hopen we van harte dat ook 95 procent van alle seizoenkaarthouders straks komt opdagen, want de afgelopen jaren waren er zelfs bij uitverkochte wedstrijden veel stoeltjes leeg. Dit is een van de redenen dat wordt gewerkt aan een opkomstplicht op de F-side.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >