Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Zeker 10.000 Ajacieden zingen mee met 'Three Little Birds'

Ajax was tijdens de finale op het veld niet zo goed als eerder tijdens het Europese avontuur. En misschien gold dat wel net zo goed voor het uitvak. Er was weinig sprake van gekkenhuis. Wel werd voor de aftrap door duizenden Ajacieden tegelijk 'Three Little Birds' gezongen.

25 mei 2017 - 11:41

De stemming was op de dag van de finale in Stockholm eigenlijk opperbest. Het was hartstikke leuk in de stad en het was leuk in aanloop naar de aftrap, maar daarna? Het viel toch een beetje tegen en hoe hard er ook was gezongen, dit jonge Ajax ging ten onder tegen Manchester United (2-0).

Voor een van de mooiste momenten van de avond moeten we misschien dan ook wel terug tot voor de aftrap. De 10.000 supporters op de Ajaxvakken waren vroeg binnen, net als de Ajacieden op de zogenaamd neutrale vakken. En als je toch binnen bent, kun je het net zo goed gezellig maken.

Precies dat is wat er gebeurde, al helemaal toen 'Three Little Birds' uit de speakers klonk. Door zeker 10.000 Ajacieden werd er meegezongen en @pi_alfa had een mooi plekje gevonden om dit alles op camera vast te leggen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >