Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Compilatie van alle emoties bij Ajacieden in het uitvak

Gelukkig bestaat er techniek. Eerlijk waar, wij konden niet meer normaal functioneren toen de ontknoping van Olympique Lyon - Ajax naderde. Alles stopte. Het is moeilijk om alles onder woorden te brengen. Dankzij een camera kunnen we de emotionele achtbaan nog eens rustig herbeleven.

12 mei 2017 - 13:15

Ga er maar aanstaan, als je een filmpje wilt maken van Lyon-uit. Ajax had met 4-1 natuurlijk een veilige marge opgebouwd, maar we weten allemaal: marges zeggen niet zo veel als het om Ajax gaat. En dus zaten we in de stress. Een week lang, negentig minuten lang.

Soms was er even opluchting, bij de 0-1 van Kasper Dolberg bijvoorbeeld. Of na een gemiste kans voor Lyon. Maar al snel gingen de blikken weer richting schermen in het Parc OL. Wanneer is het afgelopen, tikt die klok nog wel door?

En toen... Toen was het feest! Omdat de blessuretijd zich ineens wel versneld afspeelde. En toen stond Ajax in de finale van de Europa League. En toen was er een fantastische video van @pi_alfa, waarin alle emoties nog eens dunnetjes worden overgedaan. Prachtig om te zien terwijl we weer een beetje bij onze positieven komen!

Het kost je tien minuten om alles te kijken, maar we zijn donderdag toch al een paar jaar ouder geworden. Dan kunnen die tien minuten er ook wel vanaf. Heus, je krijgt er geen spijt van. Deze video is fantastisch!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >