Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

‘Traoré op radar van Europa League-opponent Ajax’

Dat Bertrand Traoré zijn laatste duel voor Ajax heeft gespeeld lijkt vast te staan. Traoré, wiens huurovereenkomst bij Ajax duurt tot 30 juni, zou namelijk in de belangstelling staan van Schalke 04. Ajax schakelde de Duitse ploeg dit jaar uit in de kwartfinale van de Europa League.

27 mei 2017 - 14:38
UsershyraDesktopajax_dataimages54c2749ad37294c255398232ae458f6a_normal
Waar speelt Traoré volgend seizoen? © Pro Shots

Volgens het Duitse Sport Bild zou de Afrikaan in de onderlinge confrontaties tussen Ajax en Schalke positief zijn opgevallen. Dat terwijl Traoré in deze confrontaties enkele malen verzuimde om vanuit kansrijke positie te scoren

Traoré zelf liet zaterdag weten te hopen op een kans bij Chelsea. “Hopelijk krijg ik een nieuwe kans. Maar ik beslis niet over mijn toekomst bij Chelsea”, erkent hij in gesprek met London Evening Standard.

De verbintenis van de international van Burkina Faso bij de Londense club loopt tot medio 2019. Overigens is het ook meer de vraag voor welke positie Traoré in aanmerking hoopt te komen, daar hij afgelopen seizoen zijn minuten als rechtsbuiten maakte, terwijl hij door Ajax was aangetrokken voor de spitspositie. In seizoen 2015-2016 maakte hij bij Chelsea, onder José Mourinho, zelfs minuten als linksback.

Grappig genoeg werd Traoré ook al gelinkt aan Olympique Lyon, de tegenstander die Ajax trof in de halve finales.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >