Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oude bekende Skomina scheidsrechter bij Ajax - Man Utd

Het was niet onze eerste prioriteit, maar er is natuurlijk ook een scheidsrechter aangewezen voor Ajax - Manchester United. De keuze van de Uefa is gevallen op Damir Skomina. De Sloveen is een oude bekende.

22 mei 2017 - 09:06
UsershyraDesktopajax_dataimages06db722d862161d875ff0b109be1ffb1_normal
Hopelijk staat Skomina straks zo te gebaren naar Pogba en co. © Pro Shots

Het is namelijk niet de eerste keer dat Skomina de fluit hanteert bij een ontmoeting tussen de twee finalisten, die elkaar in Stockholm treffen. Ajax en Manchester United kwamen elkaar in 2012 ook tegen. Dat was toen net zo goed in de Europa League.

Skomina leidde de return, op Old Trafford, en noteerde een overwinning voor Ajax op het formulier. Helaas hadden de Ajacieden niet veel aan hun zege, omdat 2-1 onvoldoende was om door te stoten. De heenwedstrijd in de toen nog Amsterdam Arena ging met 2-0 verloren.

Wel betekende die winstpartij de ommekeer in een wisselvallig seizoen en haalde Ajax daarna de landstitel binnen. Laten we hopen dat er dit keer direct na het laatste fluitsignaal van Skomina een prijs op Ajax staat te wachten.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >