Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onderonsje tussen Kluivert en Mourinho maakt tongen los

Het onderonsje tussen Justin Kluivert en José Mourinho houdt de gemoederen bezig. De trainer van Manchester United riep de aanvaller van Ajax kort na de finale bij zich voor een gesprekje. De grote vraag is nu wat er precies werd besproken.

26 mei 2017 - 12:01
UsershyraDesktopajax_dataimagesdf86a4b4da393f5e9870ae96de74a39d_normal
Dit is het bewuste gesprek tussen Mourinho en Kluivert. © Pro Shots

Er zijn foto’s en video’s van het onderonsje beschikbaar, maar probeer op basis daarvan maar eens te achterhalen wat er nou precies wordt gezegd… De redactie van Voetbal Inside deed een poging, vandaar dat er ook een filmpje met ondertiteling online staat.

Het probleem is alleen dat de liplezers zo goed zijn dat er zelfs een vertaling beschikbaar is terwijl Mourinho zijn hoofd afwendt van de camera, waarvoor hulde! Doe ons zulke liplezers, daar kunnen we wel wat mee.

Grote kans in ieder geval dat we Kluivert de komende tijd aan Manchester United zien worden gelinkt. Vanwege dat gesprekje met Mourinho dus. En ook omdat de gemiddelde Engelsman niet begrijpt dat de buitenspeler tijdens de finale op de bank bleef.

Nou, we hebben nieuws voor de gemiddelde Engelsman: Kluivert is onwijs goed voor zijn leeftijd (zeventien jaar), maar ook een broekie dat heel veel moet leren en amper klaar is voor een basisplaats in de eredivisie, laat staan in de finale van de Europa League.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >