Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Groeperingen willen 15 mei woensdag dunnetjes overdoen

Hier volgt bericht in het kader van een perfect Europees avondje. Die moet woensdag plaatsvinden in de Johan Cruijff Arena. De diverse groeperingen zijn van plan bij Ajax - Olympique Lyon groots uit te pakken, op een manier die doet denken aan 15 mei 2011.

01 mei 2017 - 19:32
UsershyraDesktopajax_dataimages4d7ed14cfce623229be56fcddabd7870_normal
Alles om Ajax woensdag naar alvast richting finale te schreeuwen! © De Brouwer

Ajax bereikte voor het eerst in twintig jaar tijd de halve finales van een Europees toernooi. Veel jonge Ajacieden hebben zoiets nog nooit meegemaakt. De oudere generatie weet gelukkig nog wel hoe het voelt.

De wat oudere Ajacied maakte successen mee in de jaren zeventig, tachtig en/of negentig. Het is tijd voor nieuwe herinneringen en die moeten woensdag geboren worden. Er wordt alles aan gedaan, zo blijkt wel uit het bericht op de Facebook-pagina van de F-side.

“In een volgepakt stadion zullen wij op de tribunes zorgen dat de spelers van Lyon weer met knikkende knieën terug naar Frankrijk zullen gaan. Kijkend naar de laatste twee Europese thuiswedstrijden was de sfeer fenomenaal en geweldig te noemen. Het stadion was geregeld in extase en de tribunes schudden geregeld op en neer.”

“Woensdag moet het weer zo’n onvergetelijk cup-avondje worden. De nul houden is belangrijk en ongeacht de stand zullen wij onze naam hoog houden en meer dan 90 minuten lang gaan!”

Doet dit jullie al een beetje denken aan die prachtige dag 15 mei 2011 en Ajax - FC Twente? Dat is mooi! Want het is de bedoeling om precies die sfeer te creëren. Er worden bij alle opgangen van de Arena pamfletten opgehangen met de ‘tien geboden’ van Mozes. Alles wordt eraan gedaan zodat Ajax zichzelf woensdag een goede uitgangspositie verschaft voor de return.

“Al wordt de wedstrijd vroeg op de avond gespeeld, we roepen iedereen op om op tijd naar het stadion te gaan en je sjaaltje mee te nemen en bij opkomst van de warming-up al binnen te zijn.”

“Op de omloop van zuid zal er een uur voor de wedstrijd al begonnen worden om alvast even warm te draaien. Daarna nemen we plaats op de tribune en spreekt het voor zich. Daar gaan we hopelijk een positieve en onvergetelijke avond neerzetten met zijn allen!”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >