Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Een straatmuzikant, Ajacieden en Three Little Birds

Tijdens Europese tripjes gebeuren de mooiste dingen. Zeker als zo'n Europees tripje in het teken staat van de halve finales in de Europa League. We waren tijdens de laatste vier in Lyon, voor een potje tegen het plaatselijke Olympique. Een onbekende straatmuzikant stal onze harten.

12 mei 2017 - 21:58

Meestal gaan er filmpjes viral waarin supporters voor narigheid zorgen, vooral als er muntjes in het spel zijn. Maar dit keer staan de fans er goed op. Is dit dan het verschil tussen Ajacieden en de rest? Een straatmuzikant speelde op verzoek Three Little Birds en dat was het begin van een boel moois.

Niet alleen zongen alle aanwezige Ajacieden het liedje uit volle borst mee, ook werd het een groot feest in de binnenstad. En de onbekende muzikant hield er een leuk zakcentje aan over. Overigens best wel leuk om Three Little Birds een keer niet in sneltreinvaart te horen. 

Dat kon ook niet anders, vanwege het begeleidende getokkel. Als je dan tenslotte nog even lekker de spanning eruit kunt hupsen, heb je een mooie middag te pakken. Bovenstaande video is van @pi_alfa, die al een miljoen vies op Dumpert te pakken heeft.

We zeggen het al een tijdje: er is zo veel om vrolijk van te worden rondom Ajax. Dit is weer een mooi voorbeeld!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >