Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deadline nadert: vergeet niet je seizoenkaart te verlengen!

Alle aandacht ging uit naar de finale van de Europa League. En na de nederlaag in Stockholm was het seizoen ineens afgelopen. Toch zijn er Ajacieden die nog een belangrijke taak moeten verrichten: het verlengen van hun seizoenkaart!

28 mei 2017 - 21:00
UsershyraDesktopajax_dataimages5265feb4d80e4008ad4aa20f89b8b1a3_normal
We verwachten volgend seizoen weer volle tribunes in de Arena! © Pro Shots

Het is tot en met 31 mei mogelijk om je seizoenkaart te verlengen. Oftewel: na zondagavond heb je nog drie dagen de tijd! We kunnen ons eerlijk gezegd niet voorstellen dat je je seizoenkaart opzegt omdat je na dit seizoen genoeg hebt van Ajax. Vandaar deze reminder.

Zie het als een stukje service. Van ons, naar de mensen toe. Zo zijn wij, we doen het graag. Je kunt je seizoenkaart verlengen via 'Mijn Ajax'. Login, check de reservering die klaar staat en betaal. Dan is het weer geregeld. Grote kans dat je je vakantiegeld hebt ontvangen, dat scheelt wellicht ook weer.

We kunnen niet wachten tot het vaste bericht komt van Ajax dat de teller de 40.000 verkochte seizoenkaarten is gepasseerd. Hopelijk komt het snel! Als er stoelen niet worden verlengd, komen deze uiteraard beschikbaar voor Ajacieden op het vinkentouw.

Hoe de verkoop precies in elkaar zit, hangt erg van de betreffende vakken af en of er sprake is van bijvoorbeeld een wachtlijst. Wanneer je niet kunt wachten tot de tweede ronde en nu een seizoenkaart wilt aanschaffen, kun je terecht op deze pagina.

Er is op dit moment alleen beschikbaarheid op de lange zijden, of in de hoeken hiervan. Dat zijn de duurdere vakken. Het kindervak is nog niet in de verkoop. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >