Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Audio: lekker schreeuwen op de radio terwijl Ajax finale haalt

Soms hoef je de dingen niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. Zet een koptelefoon op je hoofd, microfoon voor je mond en vertel wat je ziet. Als je tijdens Olympique Lyon - Ajax moet vertellen wat je allemaal ziet, heb je al snel kans dat het volume omhoog gaat. Dat is precies wat er gebeurde tijdens het verslag van Radio 1.

12 mei 2017 - 12:44
UsershyraDesktopajax_dataimagesc8416592fcf7394747899e8d422259dd_normal
Spelers, supporters, verslaggevers... Iedereen schreeuwt het uit! © Pro Shots

We moeten bekennen dat het verslag op de radio ons een tijdje niet kon bekoren. Als Ajax staat te stuntelen in Jablonec om een groepsfase te bereiken, dan hoeven we echt niet terug te luisteren wat ze daar op de radio van vinden. 

Maar nu Ajax in de finale staat, hunten we ouderwets glory en spelen we het verslag van de heren Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu keer op keer af. De verbazing is misschien niet zo groot als tijdens het thuisduel met Olympique Lyon of de return tegen Schalke 04, maar het is en blijft fantastisch.

“Fluit dan, fluit dan, het eindsignaal is daar! Jaaaaaa, het eindsignaal! Ajax gaat naar de finale, finale, finale van de Europa League!”

Dat is uiteraard de leukste zin van de compilatie. Maar de rest mag er ook zijn. We kunnen zelfs de doelpunten van Lyon ineens een beetje pruimen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >