Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak onthaalt Ajacieden ondanks alles met applaus

Verliezen van PSV is meestal geen reden om vrolijk te worden van Ajax. Maar zondag was alles anders. Het uitvak voelde dat prima aan. Als je de Ajacieden strijdend ten onder ziet gaan, kun je daar alleen maar respect voor hebben. Dus klonk er applaus.

24 april 2017 - 10:01

Meestal als Ajax een teleurstellend resultaat boekt, stroomt het uitvak snel leeg. Dat gebeurde laatste nog op bezoek bij FC Groningen en Excelsior, om maar twee voorbeelden te noemen.

Het uitvak bleef in Eindhoven gevuld. En nee, er werd gefeest noch gejuicht. Maar er was wel waardering voor de vechtlust die de elf op het veld toonden. Na de uitputtingsslag donderdag tegen Schalke 04 moest Ajax er zondag alweer staan.

Het bleek te veel gevraagd. En de kans op het kampioenschap is definitief verkeken. Maar dit applaus in het uitvak van PSV zegt een heleboel. Ook over de rest van het seizoen. We krijgen Ajax weer een beetje terug. En die prijs komt heus wel weer.

Bovenstaande video is van Ventos. Er zijn nog meer sfeerbeelden beschikbaar.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >