Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Juich mee met de 3-2 en bereiken van de halve finales!

Ook toen Ajax terugkwam tot 3-1, was er in feite nog niets beslist. Er stonden nog maar tien Ajacieden op het veld en tot de eerste treffer lag het initiatief volop bij Schalke 04. Maar toen volgde de 3-2 en was een plekje bij de laatste vier een feit. Juichen, 2700 man sterk!

21 april 2017 - 17:43

Het is heel raar, maar ineens kantelde de ontmoeting tussen Schalke en Ajax toch nog een keer. De Duitsers hadden er naarmate de wedstrijd vorderde het volste vertrouwen in dat Ajax eruit zou vliegen, maar ze kwamen toch echt van een Kallten Kirmes thuis.

Als uitvak kun je niets anders doen dan zingen. En hopen dat daardoor net wat ballen worden ontfutseld. Maar als het zingen plots stopt, is dat een goed teken. Al helemaal wanneer Amin Younes opduikt bij het vijandelijke doel. En zo ‘voorspelbaar’ naar binnen trekt.

Als Younes ook nog raak schiet, is het beslist. We hebben hierboven beschreven wat er zoal gebeurde, maar je kunt het ook zelf bekijken. Met dank aan de camera in de hand van Ventos.

Wij zitten gewoon weer te juichen, bij het terugzien van de beelden. Naar de halve finales, dat kan niet meer fout! Klik hier voor meer sfeerbeelden van Ventos.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >