Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

F-side juicht als Klaassen zijn tweede doelpunt maakt

Je hoort ons echt niet klagen als Ajax de leiding neemt in een Europese kwartfinale. Maar juichen na een benutte penalty is toch een beetje anders dan normaal. Je staat al klaar en de verrassing is eraf. Gelukkig scoorde Davy Klaassen nog een tweede keer en konden we weer uit ons dak gaan!

14 april 2017 - 12:48

Natuurlijk, het juichen na de rake penalty tegen Schalke 04 was ook anders dan op pakweg een zondagmiddag in de eredivisie. Maar er mist net wel iets. Kijk ook maar naar alle filmpjes die er zijn van het moment dat Klaassen raak poeiert van elf meter. Het was slechts wachten tot het net vibreerde.

Hoe anders was dat in de 52ste minuut? Het ging er toen ook op de F-side heel anders aan toe. Een beetje in de verte turen. Is dat een goede actie, weet Kluivert iemand te bereiken met die voorzet? Ja? Ja! En dan juichen! Even alles vergeten en gewoon blij zijn omdat je cluppie een doelpunt maakt.

Beter bestaat niet. Van de 2-0 zijn 'gelukkig' veel minder video's, omdat iedereen druk was met het volgen van het spel. Ventos is een meester in het volgen van de actie en filmen tegelijkertijd. Heel fijn is dat, aangezien het een te gekke juichvideo oplevert. Inclusief het feestje wat volgt!

Klik hier voor veel meer sfeerbeelden van Ventos, gemaakt tijdens Ajax - Schalke.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >