Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

De klassieker samengevat in vijf minuten sfeerbeeld

Mooie dag gehad gisteren? Wij wel! Je weet nooit wat er tijdens de ontknoping nog staat te gebeuren, maar Ajax heeft de eer van de club en stad met succes verdedigd. Die mooie dag is vastgelegd en samengevat, in een minuutje of vijf. Er komt alleen sfeerbeeld langs.

03 april 2017 - 09:54

Hoewel er ook op de F-side sprake was van een gewijzigde opstelling, was het sfeertje prima in orde. Het hielp natuurlijk ook wel mee dat Lasse Schöne de bal zo’n beetje direct in het doel schoot, maar de opmaat was ook al niet mis.

Zoals wel vaker rondom belangrijke wedstrijden, neemt @pi_alfa zijn camera mee om het hele sfeergebeuren in en rondom de Amsterdam Arena vast te leggen. Dat was dit keer niet anders.

Het geeft ons de kans om maandag nog een keertje achterom te kijken, naar die mooie dag van gisteren. Want wat er ook gebeurt, Ajax wint in eigen huis de klassieker. Sommige dingen veranderen echt nooit.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >