Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stap in een SV Ajax-bus naar Willem II-uit!

Oh ja, Willem II - Ajax, die wedstrijd hebben we ook nog. Je zou het bijna vergeten tussen alle Europese wedstrijden door. Bovendien staat er tegen die tijd waarschijnlijk weinig meer op het spel. Toch blijft een awayday altijd leuk en er valt natuurlijk altijd een scanpunt te verdienen.

28 april 2017 - 15:30
UsershyraDesktopajax_dataimagesd538a7009c7f9bdf76be505fbb78e120_normal
Nee, we hebben geen plek in de spelersbus, maar je kunt die wel tegenkomen. © De Brouwer

Uitkaarthouders met voorrang konden afgelopen week een kaartje kopen en zaterdag om 10.00 uur precies gaat de volgende fase in: dan zijn ‘gewone’ uitkaarthouders aan de beurt. Als je na de loterij een kaartje hebt, moet je per bus van de Johan Cruijff Arena naar Tilburg afreizen.

Maar er is een alternatief voorhanden, als je je zondag 14 mei liever ergens anders in de bus stapt. Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf verschillende plekken in het land! Er staan bussen klaar op de Amsterdamse Middenweg (18) en in Almere (5), Den Bosch (60) en Leiden (33).

De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er nog zijn. Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, zijn de SV Ajax-bussen gratis. Dat is weer mooi meegenomen in deze dure tijden met veel Europese wedstrijden.

Net als de volgende fase van de kaartverkoop start de inschrijving voor onze bussen om 10.00 uur. Zorg wel dat je eerst een kaartje koopt en daarna pas een stoel reserveert! Via deze link kun je je aanmelden voor de busreis!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >