Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sánchez: ‘Ajax staat voorop, ik wil prijzen winnen’

De blaadjes komen weer aan de bomen. Dat is de tijd van het jaar dat er interesse is bij andere clubs voor echt goede Ajacieden. Davinson Sánchez is er zo’n speler.

12 april 2017 - 11:39
UsershyraDesktopajax_dataimagesa0ebf8c2268b22ddd5593c525d01999b_normal
Davinson Sánchez weet de weg naar de prijzen. © Pro Shots

In Voetbal International lezen we dat Sánchez zich goed voelt in Amsterdam: ‘Op straat willen fans met me op de foto en ik merk positieve reacties. Natuurlijk vind ik dat heel mooi. En bij de club helpt iedereen vanaf de eerste dag me thuis te voelen.”

We zien dat de Colombiaan prima in z’n vel zit. Als een rots verdedigen, af en toe scoren en na zijn fraaie omhaal tegen AZ een imponerend dansje. “Heel eerlijk, dat had ik vooraf geoefend. Ik hou van muziek, dansen, ritme. Als ik thuis onder de douche vandaan kom, ben ik altijd aan het zingen en dansen.” 

RT @Priya8Ramesh: Davinson Sanchez is better than your favourite player. pic.twitter.com/Kx1mH8oHtT

Dus valt hij op en is er interesse. De twintigjarige verdediger volgt een bewust pad. “Ajax staat in Zuid-Amerika bekend als de poort naar een mooie carrière in Europa.”

Barcelona had al interesse toen Sánchez indruk maakte in Colombia. En nog steeds volgen de Catalanen hem nadrukkelijk. “Tja, Barcelona... Dat zo’n club met je in verband wordt gebracht, voelt als een grote eer.”

“Toch hou ik me er verder totaal niet mee bezig. Ajax staat voorop, helemaal in deze drukke weken. We zijn nog in twee competities actief en daarin wil ik prijzen winnen. Met Atlético Nacional heb ik vorig jaar nog mogen ervaren hoe mooi dat is, en die honger is nog lang niet gestild.”

Meer over Davinson Sánchez’ ambities lees je in de printeditie van Voetbal International, of betaald bij Blendle.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >