Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Schalke 04!

De Amsterdam Arena raakte in sneltreinvaart uitverkocht voor Ajax - Schalke 04. Ook de extra kaartjes waren binnen de kortste keren weg. Maar hier volgt nog een kans. En dan ook echt de allerlaatste mogelijkheid om alsnog aan kaartjes te komen. Prijsvraag!

07 april 2017 - 11:44
UsershyraDesktopajax_dataimages8d48686c2277303c2fa1f561cfd68c9c_normal
Niet oefenen, maar voor het echie tegen Huntelaar. © Pro Shots

Ajax staat voor het eerst sinds veertien seizoenen in de kwartfinales van een Europees toernooi en we wanen ons ook nog eens kansrijk voor meer. Natuurlijk, Schalke wordt geen appeltje, eitje. Maar Ajax had het slechter kunnen treffen bij de loting.

Het is ook nog eens leuk om Klaas-Jan Huntelaar te kunnen begroeten in de Arena. Dat is nu nog speciaal, volgend seizoen misschien wel normaal. Hartstikke leuk dus. De aftrap van Ajax - Schalke 04 is donderdag de 13e om 21.05 uur, dus houd dat moment vrij in je agenda.

Heb je naast kaartjes gegrepen, maar wil je graag van de partij zijn? Doe dan mee aan onze prijsvraag. We hebben 04 plus twee setjes te verloten, dat maakt zes setjes kaarten in totaal, onder de goede inzenders. Met inzenden bedoelen we antwoord geven. Doe dat voor maandag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax oefende in de winter van 2015 tegen Schalke 04. Wie raakte er in Qatar toen geblesseerd?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >