Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Omhaal van Sánchez bekeken uit alle mogelijke hoeken

Krijgen jullie al genoeg van de omhaal van Davinson Sánchez? Nee, gokken we zomaar. Wij ook niet trouwens. De actie van de Colombiaan staat al de hele dag op ‘herhalen’ en we spotten telkens weer leuke, nieuwe dingen.

06 april 2017 - 15:39
UsershyraDesktopajax_dataimages200fe485064045226a6258f9ad6ebe82_normal
Het extra mooie: dit is ook nog eens een belangrijke treffer. © Pro Shots

Zo gaat er een flinke worstelpartij aan de omhaal vooraf, zou er eventueel een beetje sprake kunnen zijn van ‘gevaarlijk spel’ en is niet alleen het juichen van Sánchez leuk, maar dat van Donny van de Beek net zo goed. De reactie van Peter Bosz is in lijn met de klassieker.

Rondom de vrije trap van Lasse Schöne was het al leuk om een doelpunt uit allerlei verschillende hoeken te bekijken en dit geldt net zo goed voor het kunststukje van Sánchez. Dit kunststukje kwam tot stand op basis van een beetje geluk en hulp van God.

“Het is altijd mooi om je zoiets voor te stellen, plus dat je ook de kans krijgt om het daadwerkelijk uit te voeren. Met wat geluk en dank aan God ging deze bal er wel in, op een hele mooie manier,” aldus de verdediger.

Er zullen wel weer figuren zijn die dat vals spelen vinden en een vrije trap voor AZ eisen, maar het lijkt alsof mensen tegenwoordig na iedere wedstrijd van Ajax iets te zeuren hebben. We kunnen ons ook schoppen van AZ herinneren waar amper actie tegen werd ondernomen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >