Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes voor Ajax - Schalke 04 gezocht!

Wie had gedacht dat we in april nog een prijsvraag zouden hebben voor mascottes bij een Europese wedstrijd? Wij niet, maar het is toch echt zo! Schalke 04 komt donderdag 13 april (aftrap 21.05 uur) voor de kwartfinales van de Europa League naar de Amsterdam Arena. En wij zoeken dus mascottes!

07 april 2017 - 15:00
UsershyraDesktopajax_dataimagese9a72d943e9a49868741fd25e9fa2a7e_normal
Wie weet sta jij donderdag zo op het veld van de Arena! © De Brouwer

We verloten in totaal zeventien mascotteplekken onder onze leden! Maar omdat de Uefa wat strenger is dan wij, zijn de spelregels ook wat strenger. De mascottes moeten namelijk tussen de 7 en 9 jaar zijn.

De plekken zijn verdeeld over spelers van Ajax en Schalke 04. Negen winnaars mogen met een Ajacied het veld op, acht met een speler van Schalke.. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een speler van Ajax het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Als je voor die laatste optie kiest, maak je wel meer kans om te winnen.

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. En doe dat ook een beetje snel, want meedoen kan tot maandag 15.00 uur. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Prijsvraag

Klaas-Jan Huntelaar keert volgende week als speler van Schalke terug in de Amsterdam Arena. Wanneer speelde hij zijn laatste wedstrijd als Ajaxspeler in de Arena?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >